Palokuntarekisteri - kaikki palokunnat yhdessä paikassa
Takaisin etusivulle
      

Haluatko ohjelman käyttöösi?

Kohde
Nimi :
Sähköposti :
Haluamasi tunnus : (vähintään 6 merkkiä)

Tällä sivulla voit pyytää itsellesi tunnuksia. Tunnuksia on neljän tasoisia:
Palokunnan käyttäjä tunnukset on tarkoitettu oman palokunnan toimihenkilöille. Näillä tunnuksilla hallinnoidaan palokuntien yhteys-, jäsen- ja tapahtumatietoja.
Aluepelastuslaitoksen käyttäjä tunnukset on tarkoitettu Aluepelastuslaitoksen toimihenkilöiden käyttöön. tunnuksilla pääsee näkemään yhteenvetoustietoja oman alueen palokunnista.
Pelastusliiton käyttäjä tunnukset on tarkoitettu pelastusliittojen käyttöön. Näillä tunnuksilla pääsee näkemään yhteenvetoustietoja oman liiton palokunnista.
Tapahtumajohtaja tunnukset on tarkoitettu kurssien, leirien yms. tapahtumien järjestäjille. Näillä tunnuksilla voi hallinnoida omien tapahtumien ilmoittautumisia.
*Muilla kuin palokunnan käyttäjillä ei ole oikeuksia yksittäisten henkilöiden tietoihin. Muut käyttäjät näkevät ainoastaan lukumäärällisiä tietoja kuten jäsenten määrää, koulutustaso, koulutustarve.

Toimi näin

Halutessasi rekisteröityä HAKA -käyttäjäksi valitse käyttäjätaso oheisesta valintalaatikosta. Valitse sitten organisaatiosi, kirjoita oma nimesi, sähköpostiosoitteesi ja haluamasi käyttäjätunnus (vähintään 6 merkkiä) niille varattuihin kohtiin. Paina lopuksi lähetä.

Palokunnan pääkäyttäjä huolehtii käyttäjätunnuksista
Mikäli palokunnallanne on jo pääkäyttäjä, lähetetään tunnuspyyntö suoraan pääkäyttäjän sähköpostiin. Muutoin tunnuspyyntö tulee ylläpitäjälle, joka luo tunnukset. Palokunnan tunnuksia ensimmäisenä hakeneesta henkilöstä tehdään palokunnan pääkäyttäjä. Palokunnalla on yksi pääkäyttäjä, joka hallinnoin palokunnan muiden käyttäjien tunnuksia. Hän lisää oman palokunnan käyttäjiä. Pääkäyttäjä voi myös luovuttaa pääkäyttäjäoikeudet toiselle käyttäjälle HAKAn käyttäjät-valikossa.

Kysytyimmät kysymykset (FAQ)

Miten saan tunnukseni
Palokunnan pääkäyttäjä tai järjestelmän ylläpitäjä luo tunnukset saatuaan pyyntösi sähköpostitse (tähän voi mennä jopa muutama päivä). Sähköpostin saaja luo sinulle tunnukset järjestelmään. Haluamasi käyttäjätunnus ja, HAKAn satunnaisesti luoma, salasana lähetetään omaan sähköpostiosoitteeseesi.
Voinko vaihtaa sähköpostiosoitettani
Sähköpostiosoitteesi voit vaihtaa kirjautumisen jälkeen milloin haluat HAKAn käyttäjät -valikosta.
Mitä jos unohdan salasanani
Kirjoita sähköpostiosoitteesi HAKAn sivulle: unohditko salasanasi, niin järjestelmä lähettää sinulle tunnuksesi ja salasanasi omaan sähköpostiisi välittömästi.
Ylläpitäjä
Ongelma tapauksissa ota yhteyttä HAKAn ylläpitäjään.